Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Justice is coming...


Οι Anonymous χτύπησαν ξανά και αυτή τη φορά την ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης σήμερα τα ξημερώματα 3 Φεβρουαρίου, hackάροντας ένα απο τα πλέον αντιπροσωπευτικά site της σημερινής κυβέρνησης.
Η διεθνής οργάνωση επιτίθεται καθαρά στο πρόσωπο της κυβέρνησης αναφέροντας πιο συγκεκριμένα:

"Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά.
Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.
Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.
Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
"Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε".

Oι Anonymous, αναφέρουν πως επόμενος στόχος τους στην Ελλάδα είναι όλα τα ΜΜΕ καθώς όπως λένε έχουν ήδη σπάσει όλους τους κωδικούς τους!
Η εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές.
Την ψηφιακή επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Διερευνώνται τα ηλεκτρονικά ίχνητων επιτιθεμένων.
Πλέον η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή καθώς το μπλοκαρισμένο site διήρκησε για λίγες μόνο ώρες.

Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει το video στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://news247.gr/health/texnologia/oi_anonymous_xtuphsan_thn_istoselida_toy_yp_dikaiosunhs.1602924.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου