Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

θα έρθουν μέρες πείνας..



θα κάνουμε το παξιμάδι μας....





Αλλάζουν τα πράγματα παίδες , όπως λέει και ένας αγαπημένος μου ηθοποιός
"θα έρθουν μέρες πείνας .... θα κάνουμε το παξιμάδι μας σκατό.."

Μπορεί να είσαι χαμένος από τις ειδήσεις να ακούς για ΔΝΤ , μνημόνια ιστορίες με μαύρα άλογα και πρόβατα που πετάνε αλλά είσαι σίγουρος πως αυτά που παίρνουν μέρος γύρω σου είναι η αρχή του τέλος μιας μεγάλης εποχής απραξίας , χαζοκατανάλωσης και ψευτογκλαμουρισμού.
Το πρόβλημα βέβαια είναι πολυ πιο μεγάλο , το νιώθεις , σιγά σιγά βλέπεις τον συνάνθρωπό σου , τον γείτονα σου , τον φίλο σου , τον γνωστό σου να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα , μην πιστεύεις πως εσύ ζεις μακριά από αυτό γιατί είναι ήδη πολύ κοντά απλά δεν σε έχει προσεγγίσει ακόμα..
Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε οικονομολόγος ούτε ειδικός για να καταλάβεις κάποια πολύ απλά πράγματα γύρω μας, μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ή στον Πειραιά νομίζω θα σε πείσει πως έχουμε πρόβλημα καθώς και μόνο η ολοκληρωμένη αντικατάσταση των μαγαζιών με ενεχυροδανειστήρια και αγορές χρυσού σου δείχνει από μόνο του σε τι ακριβώς κατάσταση βρισκόμαστε και στο που οδεύουμε.
Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να σε ρίξει ψυχολογικά , ΑΝΤΊΘΕΤΩΣ υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις.Ποια είναι αυτά;
Αρχικά ας πάρουμε όλοι αυτό το κουτί που προβάλλει "ειδήσεις και ενημέρωση" να το βάψουμε μπλε και να το πετάξουμε στην θάλασσα, μετά από αυτό νομίζω πως πρέπει αργά η γρήγορα να ολοκληρώνουμε τις εκκρεμότητες μας όσο αυτές υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες για εμάς είτε αυτό λέγεται πανεπιστήμιο είτε σχολείο..
Μαζί νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε τον τρόπο της σκέψης μας αυτόν τον τρόπο που μας οδήγησε εδώ...

Ας ενημερωθούμε και λίγο τώρα , αξίζει το βίντεο δείτε και λίγο τι δείχνουν στις άλλες χώρες.
πατήστε --> εδώ <-- για το βίντεο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου