Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή της Ανάστασης ή της αλλοτρίωσης ; ΔΡΑΧΜΗ Ή ΕΥΡΩ ;

Όπως όλα δείχνουν, η Κυριακή θα είναι μία από τις πιο κρίσιμες ημέρες στην ιστορία της νεοελληνικής ιστορίας. Οι βουλευτές θα κληθούν να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα . Μία θετική απάντηση ισοδυναμεί με ακόμη μία δανειακή σύμβαση η οποία καταλύει , όσο καμία προηγούμενη ,την αυτονομία της Ελληνικής ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?? ΄΄.
Ακούω σε μέσα μαζικής ενημέρωσης το άλλοθι των ΄΄Ελλήνων΄΄ πολιτικών , ''είναι μία δύσκολη απόφαση,δεν θα πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας '' κλπ. , ΩΣ ΕΔΩ. Τέρμα τα ψέμματα κύριοι βουλευτές!2 χρόνια είναι αρκετά για την εξαθλίωση που φέρατε στον ελληνικό λαό.Άν δεν έχετε το θάρρος να πείτε όχι τότε είστε ανάξιοι!!Βέβαια δεν αμφιβάλλω για την ΄΄αναξιότητα΄΄ σας , αλλά περιμένω να φανείτε ,έστω και μία φορά ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τα ΄΄ΝΑΙ΄΄ σας έχουμε δει σε τι κατάσταση έχουν φέρει τον ελληνικό λαό.Δώστε την ευκαιρία στους εαυτούς σας και στην πατρίδα να δούμε τα αποτελέσματα μίας άρνησης σας στους νταβατζήδες δανειστές(εσείς τους θεωρείται εταίρους).Φέρτε ΜΙΑ φορά σε δύσκολη θέση τους δανειστές,τοκογλύφους και όχι ξανά τον ελληνικό λαό ,για το λίγο της ύπαρξή σας.
Μπορεί να αναγκαστούμε να περάσουμε δύσκολα,μπορεί για κάποιο καιρό να μην έχουμε ούτε τα απαραίτητα ,αλλά τουλάχιστον θα είμαστε ελεύθεροι!!Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ο-Ι
Ίσως μερικοί αμερικανοθρεμμένοι να μην γνωρίζετε αυτή την ηρωική φράση , για αυτό σας την υπενθυμίζουμε ΄΄ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου